Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina

FlyFit

Alpine

€ 14,66 incl. BTW

Gehoorbescherming tijdens het vliegen
De drukregulerende oordoppen beschermen je oren tijdens het vliegen.

Direct beschikbaar

Vind een apotheek
  • Direct het product dat je nodig hebt
  • Professioneel advies
  • Steun je lokale handelaar
Reizen is leuk en blijft leuk wanneer je oordoppen op zak hebt. Zo heb je in het vliegtuig geen last van een pijnlijke luchtdruk en in je gehorige hotel slaap je gewoon lekker door. Revolutionair model oordop voor geweldige pasvorm
Twintig jaar ervaring heeft ertoe geleid dat Alpine een ideaal nieuw model oordop heeft ontwikkeld. De zeer goed doordachte en uitgebreid geteste vorm van de oordoppen, zorgt voor een natuurgetrouwe vlakke demping en een geweldige pasvorm.

AlpineAcousticFilters™ – Drukregulerende oordoppen
Door het dragen van FlyFit-oordoppen tijdens de vliegreis wordt de hinderlijke druk op het trommelvlies gedurende opstijgen en landen gereguleerd. De filters werken als een ventiel en zorgen voor een geleidelijk en constant drukevenwicht tussen de buitenwereld en het middenoor. De buis van Eustachius heeft zo voldoende tijd om zich aan de drukverschillen aan te passen.

De speciale akoestische filters in de FlyFit-oordoppen beschermen bovendien tegen hinderlijk omgevingslawaai. De oordoppen geven rust en ontspanning tijdens vliegreizen, maar zijn ook zeer geschikt om te gebruiken tijdens reizen met de bus, trein en auto. Om oorpijn bij kinderen tijdens het vliegen te voorkomen zijn er Alpine Pluggies Kids-oordopjes te koop.

AlpineThermoShape™ – Zeer comfortabele oordoppen
De innovatieve oordoppen van Alpine zijn gemaakt van speciaal door Alpine ontwikkeld thermoplastisch materiaal: AlpineThermoShape. Dit materiaal vormt zich naar het oor zodat de oordoppen precies in de gehoorgang passen. Dat garandeert een comfortabele pasvorm zonder vervelende druk op je oren. Je hebt de zekerheid dat de oordopjes op de juiste plek blijven zitten en daarmee optimale demping bieden. ATS bevat geen siliconen en geeft daardoor geen allergische reacties.

Zachte filters – Bijzonder flexibel
FlyFit en SleepSoft-oordopjes zijn de enige oordoppen op de markt met zachte flexibele filters. Dit zorgt voor nog meer draagcomfort tijdens de reis. Met deze zachte filters in, kun je ook lekker slapen en je hoofd opzij leggen tegen de stoel aan.

Gadget: Alpine Cleaner
Alpine heeft een handige Cleaner ontworpen voor het verwijderen van oorsmeer in de oordoppen. Door de oordoppen goed schoon te houden blijft de werking optimaal en gaan de oordoppen langer mee.
Gebruiksduur en reinigen:
De gebruiksduur van de oordopjes is afhankelijk van de draagfrequentie. Het goed schoon houden van de oordoppen verlengt de levensduur.
Met Alpine Clean spray kan je de oordopjes snel en makkelijk reinigen en desinfecteren. Deze spray is verkrijgbaar in een flesje van 75 ml.
De oordopjes kunnen ook met handwarm water en zeep schoongemaakt worden.
Gehoorbescherming Vliegen & reizen
Inhoud van de verpakking:
Twee universele thermoplastische gehoorbeschermers
Twee akoestische zachte filters
Gadget: Alpine Cleaner
Kunststof bewaardoosje
Alpine inbrenghuls