Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina

Gratis levering vanaf €30

Belgische Topkwaliteit

Geleverd waar jij wil

Kun jij ook een betere energieproductie gebruiken?

De unieke formulatie met Perilla-olie als beste drager voor kurkuma, co-enzym Q10, L-carnitine, alfa-liponzuur en biotine zorgt ervoor dat de bioactieve stoffen optimaal door het lichaam opgenomen en aangewend worden.

Fytoleum Actif Energy Plus geeft een verbeterde energieproductie (aërobe capaciteit) en heeft een positieve invloed op zowel fysieke als intellectuele prestaties. Actif Energy Plus zorgt voor het behoud van een heldere geest. Het vermindert spiervermoeidheid en bevordert het herstel.Vandaar dat Fytoleum Actif Energy Plus ook als snelwerkend sporttonicum kan aangerekend worden. Fytoleum Actif Energy Plus heeft een gunstige invloed op de vetverbranding.

Het geeft bescherming tegen vrije radicalen en andere afbraakproducten van het lichaam. Het is tevens de ideale beschermer voor het cardiovasculaire stelsel.Kurkuma, ook geelwortel genoemd, wordt gewonnen uit de plant Curcuma longa. Curcuma longa is een veelzijdige plant die ondermeer zorgt voor het behoud van gezonde cellen en weefsels.De unieke formulatie met Perilla olie als beste drager voor Kurkuma, co-enzym Q10, L-carnitine, alfa-liponzuur en biotine, zorgt ervoor dat deze bio-actieve stoffen optimaal door het lichaam opgenomen en aangewend worden.
1 softgel per dag
  • Verbeterde energieproductie
  • Verhoogde vetverbranding
  • Positieve invloed op fysieke en intellectuele prestaties
  • Krachtig anti-oxidant
o Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
o Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
o Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
o Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.
o Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.
o Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Bewaren op een droge, donkere en koele (< 25°C) plaats.
Actieve ingredienten per 1 softgel:
Perilla-olie (Perilla frutescens (L.) Britton) 390 mg, extract van kurkuma (Curcuma longa L.) 80 mg, alfa-liponzuur 50 mg, L-carnitine-L-tartraat 33 mg, emulgator (sojalecithine), ubiquinone (co-enzym Q10) 33,3 mg, D-biotine 50,8 µg, antioxidant (tocoferolrijk extract).
 

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Orgitan
Natural Energy
Bioradix
Alpine
Silix
MagneBplusD