Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina

Gratis levering vanaf €30

Belgische Topkwaliteit

Geleverd waar jij wil

Omega-3 vetzuren behoren tot de meervoudig onverzadigde vetzuren. Omega-3 vetzuren hebben in wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat ze een positieve invloed kunnen hebben op het organisme(1).

Alfa-linoleenzuur is een essentieel plantaardig Omega-3 vetzuur. Perilla is een van de planten die de hoogste hoeveelheid aan dit essentiële Omega-3 vetzuur bevat. Dit maakt van Perilla-olie een uitstekende bron van omega-3 vetzuren voor iedereen en specifiek voor vegetariërs en veganisten.
Fytoleum Perilla plantaardige softgels bevatten zuivere Perilla-olie van koude persing voor Omega-3 vetzuren van de hoogste kwaliteit. Fytoleum Perilla bevat minstens 60% Alfa-linoleenzuur, goed voor 1200 mg plantaardige Omega-3 vetzuren per dagdosis.
De zuivere koudgeperste Perilla-olie wordt beschermd tegen oxidatie door toevoeging van tocoferolrijke extracten zodat deze hoogwaardige olie zijn optimale werking behoudt.
(1) Alfa-linoleenzuur draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed vanaf een dosis van 2 gram per dag.

4 softgels per dag
  • Rijke bron aan plantaardige Omega 3 vetzuren
  • Voor iedereen
  • Speciaal voor vegetariërs en veganisten
Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.

Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.
Bewaren in de originele verpakking, op een droge, donkere plaats en op een temperatuur tussen 15 en 25°C.
Actieve ingrediënten per 4 softgels:
Perilla-olie (Perilla frutescens (L.) Britton) 2000 mg waarvan alfa-linoleenzuur 1200 mg, antioxidant (tocoferolrijk extract)


Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Orgitan
Natural Energy
Bioradix
Alpine
Silix
MagneBplusD