Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina

Gratis levering vanaf €30

Belgische Topkwaliteit

Geleverd waar jij wil

Fytosil Flex is optimaal opneembaar door het lichaam dankzij zijn vloeibare vorm en de unieke combinatie van organisch Silicium, bio-geactiveerd Silicium, Grote Brandnetel en de hoge kwaliteit van glucosamine en MSM. Fytosil Flex is optimaal gedoseerd zodat een snelle werking mogelijk is!

Studies uitgevoerd met silicium tonen het belang aan van dit natuurlijk mineraal in de structurele bouwstenen van ons organisme zoals in elastine (de vaatwanden), in collageen (de huid en gewrichten) en in keratine (nagels en haren).

De Silicium concentratie in ons lichaam vermindert met de leeftijd omdat deze nauwelijks beschikbaar is uit de voeding. Fytosil Flex garandeert de beste opneembaarheid van Silicium in vloeibare vorm voor een snelle werking en optimaal effect.

Glucosamine en MSM vormen belangrijk onderdelen van het bewegingsstelsel. Glucosamine komt van nature in ons lichaam voor. Het is belangrijk bij de vorming van proteoglycanen, welke kraakbeen zijn schokabsorberend vermogen geeft. MSM is een natuurlijke organische zwavelverbinding. Zwavel is in hoge concentratie te vinden in collageen in de huid, de beenderen, de pezen, de gewrichten en in de bloedvaten.

*Grote Brandnetel houdt de gewrichten, spieren, ligamenten en pezen soepel.
1 tot 3x20ml per dag.
In te nemen buiten de maaltijd met behulp van het maatbekertje. Schudden vóór gebruik. Het product niet aanraken met glas.
  • Sporters
  • Moeite met bewegen
  • Stramme, stijve gewrichten
  • Dagelijkse ondersteuning
  • Bron van jeugd
Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Dit product is uitsluitend voor volwassenen bestemd en niet geschikt voor kinderen en zwangere of lacterende vrouwen.

Vraag raad aan uw arts of apotheker.

Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.
Op kamertemperatuur en buiten directe invloed van de zon bewaren. Niet in de koelkast plaatsen! Het product niet aanraken met glas.
Ingrediënten (hoeveelheid per 20ml):
Water, MSM (methylsulfonylmethaan) 400mg, glucosaminesulfaat 2KCl 300mg (schaaldieren), kiezelzuur 46,70mg (Silicium: 13,60mg), 1organisch silicium (monomethylsilaantriol) 9,90mg (Silicium: 2,90mg), grote brandnetel (Urtica dioica L.) extract 1,50mg, pompelmoesboom (Citrus maxima (Burm.) Merr.) extract 0,80mg, aroma’s, stabilisator (fosforzuur)

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Orgitan
Natural Energy
Bioradix
Alpine
Silix
MagneBplusD