Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina

Gratis levering vanaf €30

Belgische Topkwaliteit

Geleverd waar jij wil

Oplossingen op maat van de moderne gezondheidsconsument

Het menselijk lichaam is een complex organisme waarbij alle puzzelstukjes juist moeten zitten om optimaal te kunnen functioneren. Daarom geloven wij in een 360° aanpak van jouw gezondheid.
Op die manier worden de juiste duurzame oplossingen zorgvuldig geselecteerd op maat van jouw gezondheidsdoelen
We specialiseerden ons in de 5 belangrijkste pijlers die van cruciaal belang zijn om je lichaam en geest in balans te houden. 


Mentaal welzijn

In de huidige samenleving staat iedereen continu onder een verhoogde druk. Meer en meer mensen ervaren stress, vermoeidheid, slaapproblemen, fysieke en mentale uitputting, burnout en depressie...

Wij helpen je mentaal welzijn en lichaam zowel proactief als actief ondersteunen .

meer over mentaal welzijnNutritionele tekorten

Vitamines, mineralen en onverzadigde vetzuren zijn essentieel voor een optimale gezondheid.

Meer en meer mensen hebben vandaag te kampen met matige tot ernstige nutritionele tekorten die de gezondheid onder druk zetten

Bij Labophar ondersteunen we gericht alle nutritionele tekorten. 

meer over nutritionele tekorten


Darmen en darmflora

De laatste jaren heeft de wetenschap enorme stappen gezet op het vlak van darmen en darmflora. Door het evenwicht in je darmen te herstellen, herstellen we je gezondheid.

Prebiotica, probiotica, postbiotica en cobiotica... Bij Labophar focussen we op een brede en efficiënte ondersteuning van de darmflora bij verschillende doelgroepen

Preventie

Beter voorkomen dan genezen is een aloud en bekend spreekwoord.

Ook inzake gezondheid is die term de dag van vandaag bijzonder van toepassing.
Waar de focus vroeger vooral lag op het genezen, ligt de focus meer en meer op het preventief bewaken van de goede gezondheid.
Bij Labophar focussen we op verschillende deelaspecten om de gezondheid preventief te beschermen.
  1. Immuniteit
  2. Healthy aging
  3. Allergieën
  4. Gehoorbescherming
  5. Detox 


Bewegen

Bewegen en een optimale gezondheid gaan hand in hand.

Labophar wil iedereen soepel en pijnvrij laten bewegen. Op elke leeftijd en ongeacht je nu een fervent sporter bent of een gewoon zorgeloos wil blijven bewegen. Onze oplossingen ondersteunen actief jouw gewrichten, botten, pezen, spieren en ligamenten. 

meer over bewegenIn de kijker: mentale weerstand

Alperill 60 caps
Alperill
Alperill heeft een verzachtend effect op de luchtwegen zoals bij overgevoeligheid door zijn unieke, synergetische samenstelling.
-20%
*Beperkte oplage* startpakket: Lies Helsloot
*Beperkte oplage* startpakket: Lies Helsloot
Bestel hier dit exclusief Startpakket: Het allernieuwste boek 'Beweeg je slank en gelukkig' met Bioradix Detox 3, MagneBplusD Femina 60 caps, Orgitan Care 30 tabs, Silix Skin Hair Nails, Natural Energy Vitamine D Forte .
€ 138,57  173,21
Tip!
Silix ActiFlex
Silix ActiFlex
Gewrichtsslijtage, overbelasting, stramme gewrichten… als bewegen moeilijker begint te worden, besef je pas welke belangrijke rol gezond kraakbeen in jouw lichaam speelt. Een goed en kwalitatief collageennetwerk is essentieel voor een gezond kraakbeen. Enkel zo kan je soepel en vlot blijven bewegen.
Orgitan Immunity
Orgitan Immunity
De darmbacteriën spelen een cruciale rol in de goede werking van het immuunsysteem. Tijdens het verouderingsproces, door inname van bepaalde geneesmiddelen of een ongezonde levensstijl verandert de samenstelling van de darmbacteriën. Orgitan Immunity versterkt het immuunsysteem dankzij de aanwezigheid van vitamine C. Deze unieke formule is versterkt met 4 natuurlijke melkzuurbacteriën met een unieke dubbele bescherming. Deze unieke dubbele bescherming garandeert dat de melkzuurbacteriën hun doelbestemming kunnen bereiken.
Natural Energy - Collastine - 120 caps
Collastine
Collageen is de belangrijkste structuurvezel in het lichaam. Collageenvezels geven structuur, stevigheid en elasticiteit aan de huid, pezen, kraakbeen en botten maar ook aan tal van andere organen in ons lichaam. De productie van collageen neemt aanzienlijk af tijdens het verouderen. Collastine is een unieke combinatie van 3 soorten bio-actief Collageen voor een compleet en optimaal effect.
Bioradix Fytosil Gel
FytoSil Gel
Fytosil Silicium Gel is de originele Siliciumgel met MSM en essentiële oliën die dankzij zijn unieke formulatie doorheen de huid geassimileerd wordt. Voor uw alledaags comfort van gewrichten, spieren en pezen.
Natural Energy - Ferro Plus - Ijzer - 30 caps
Ferro Plus
Ferro Plus voorziet het lichaam op een veilige en efficiënte manier van extra ijzer. Draagt bij tot het verminderen van uitputting en moeheid. Belangrijk voor het zuurstoftransport in ons lichaam.
Bioradix Energy biotoop 116
Energy - Biotoop 116
Versterkend: Ginseng heeft een positieve invloed op het uithoudingsvermogen
Silix Mobility
Silix Mobility
Silix Mobility is een kwalitatief voedingssupplement op basis van Organisch Silicium, MSM, Glucosamine en Brandnetel.

Nieuw in ons aanbod
Ontdek meer

Altijd op de hoogte
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy *
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Silix
Natural Energy
Bioradix
MagneBplusD
Alpine
Orgitan