Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina

Gratis levering vanaf €30

Belgische Topkwaliteit

Geleverd waar jij wil

Oplossingen op maat van de moderne gezondheidsconsument

Het menselijk lichaam is een complex organisme waarbij alle puzzelstukjes juist moeten zitten om optimaal te kunnen functioneren. Daarom geloven wij in een 360° aanpak van jouw gezondheid.
Op die manier worden de juiste duurzame oplossingen zorgvuldig geselecteerd op maat van jouw gezondheidsdoelen
We specialiseerden ons in de 5 belangrijkste pijlers die van cruciaal belang zijn om je lichaam en geest in balans te houden. 


Mentaal welzijn

In de huidige samenleving staat iedereen continu onder een verhoogde druk. Meer en meer mensen ervaren stress, vermoeidheid, slaapproblemen, fysieke en mentale uitputting, burnout en depressie...

Wij helpen je mentaal welzijn en lichaam zowel proactief als actief ondersteunen .

meer over mentaal welzijnNutritionele tekorten

Vitamines, mineralen en onverzadigde vetzuren zijn essentieel voor een optimale gezondheid.

Meer en meer mensen hebben vandaag te kampen met matige tot ernstige nutritionele tekorten die de gezondheid onder druk zetten

Bij Labophar ondersteunen we gericht alle nutritionele tekorten. 

meer over nutritionele tekorten


Darmen en darmflora

De laatste jaren heeft de wetenschap enorme stappen gezet op het vlak van darmen en darmflora. Door het evenwicht in je darmen te herstellen, herstellen we je gezondheid.

Prebiotica, probiotica, postbiotica en cobiotica... Bij Labophar focussen we op een brede en efficiënte ondersteuning van de darmflora bij verschillende doelgroepen

Preventie

Beter voorkomen dan genezen is een aloud en bekend spreekwoord.

Ook inzake gezondheid is die term de dag van vandaag bijzonder van toepassing.
Waar de focus vroeger vooral lag op het genezen, ligt de focus meer en meer op het preventief bewaken van de goede gezondheid.
Bij Labophar focussen we op verschillende deelaspecten om de gezondheid preventief te beschermen.
  1. Immuniteit
  2. Healthy aging
  3. Allergieën
  4. Gehoorbescherming
  5. Detox 


Bewegen

Bewegen en een optimale gezondheid gaan hand in hand.

Labophar wil iedereen soepel en pijnvrij laten bewegen. Op elke leeftijd en ongeacht je nu een fervent sporter bent of een gewoon zorgeloos wil blijven bewegen. Onze oplossingen ondersteunen actief jouw gewrichten, botten, pezen, spieren en ligamenten. 

meer over bewegenIn de kijker: mentale weerstand

MagneBplusD Femina 120 caps
MagneBplusD Femina New Formula
Elke vrouw heeft dagelijks nood aan Magnesium, Vitamine D en Vitamine B. Wij combineerden ze voor jou in 1 complete tablet aangevuld met Zink, Foliumzuur en Seleen. Bij tekorten vermindert je dagelijks functioneren. MagneBplusD Femina vult deze tekorten aan op maat van wat jouw lichaam nodig heeft om het maximale uit je dag te halen.
MagneBplusD 120 caps
MagneBplusD
Magnesium en Vitamine D behoren tot de meest voorkomende nutritionele tekorten in de Westerse wereld. Tekorten aan deze essentiële nutriënten hebben een grote impact op je dagelijks functioneren. MagneBplusD combineert al het goede van Magnesium, vitamine D en vitamines B in 1 unieke en krachtige tablet. Zo krijgt jouw lichaam de noodzakelijke dagelijkse vitaminen en mineralen om optimaal te functioneren.
MagnebplusD liquid
MagneBplusD Liquid
Deze unieke, vloeibare formule garandeert naast een optimale vorm van magnesium bovendien ook de nodige vitamines B en vitamine D zodat alle essentiële reacties in het lichaam optimaal verlopen en het metabolisme optimaal functioneert.
Tip!
Silix ActiFlex
Silix ActiFlex
Gewrichtsslijtage, overbelasting, stramme gewrichten… als bewegen moeilijker begint te worden, besef je pas welke belangrijke rol gezond kraakbeen in jouw lichaam speelt. Een goed en kwalitatief collageennetwerk is essentieel voor een gezond kraakbeen. Enkel zo kan je soepel en vlot blijven bewegen.
Silix Mobility
Silix Mobility
Silix Mobility is een kwalitatief voedingssupplement op basis van Organisch Silicium, MSM, Glucosamine en Brandnetel.
Silix Osteo sterke botten
Silix Osteo
Silix Osteo ondersteunt een normale en gezonde ontwikkeling en onderhoud van de botstructuur. Dit supplement draagt bij tot het behoud van de veerkracht in de botten. Silix Osteo is verrijkt met Calcium en Vitamine D die noodzakelijk zijn voor een normale ontwikkeling van de botten*.
Silix Hair Skin Nails
Silix Hair Skin Nails
Dankzij de combinatie van bio-actief en organisch Silicium, Zink, Selenium, Biotine, Hyaluronzuur en Collageen hydrolysaat wordt er bijgedragen tot de instandhouding van een normale huid, normaal haar en normale nagels. De actieve bestanddelen verminderen het haarverlies, huidveroudering en broze nagels van binnenuit. Hou je van jouw huid, haar en nagels? Dan is Silix Hair, Skin Nails jouw ontbrekende schakel.
Silix Care
Silix Care gel
Lichaamsgel op basis van organisch silicium, draagt bij tot soepele spieren en pezen.
Silix Fast Gel tube
Silix Fast gel
Lichaamsgel op basis van organisch silicium, MSM en menthol.

Nieuw in ons aanbod
Ontdek meer

Altijd op de hoogte
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy *
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Silix
Natural Energy
Bioradix
MagneBplusD
Alpine
Orgitan