Gratis verzending vanaf €50 | Ontdek hier onze producten
Naar de startpagina
darmen en darmflora

Expertise voor darmen en darmflora

De laatste jaren heeft de wetenschap enorme stappen gezet op het vlak van darmen en darmflora. Het totale, genetisch vermogen van je bacteriën noemen we het microbioom. Dit genetisch vermogen bepaalt de functies en de interacties tussen darmflora en het lichaam.
Door de enorme sprongen in de analyse van de darmflora is het wetenschappelijk inzicht én de impact van het microbioom op bijna alle lichaamsfuncties sterk geëvolueerd.
Door het evenwicht in de darmen te herstellen, ondersteun je de gezondheid en het algemeen metabolisme.
Prebiotica, probiotica, postbiotica en cobiotica... 
Bij Labophar focussen we op een brede en efficiënte ondersteuning van de darmflora. 

Herstel het evenwicht in je darmen en ondersteun je gezondheid.


Klachten die wijzen op onevenwichten

 • buikloop 
 • gemoedsproblemen
 • vaak ziek 
 •  buikkrampen
 • onregelmatige 
 • stoelgang 
 •  winderigheid problemen bij verteren 
 • ...

Ontdek onze duurzame supplementen ter ondersteuning van jouw darmbacteriën. 

Natural Energy - Labotix MB
Labotix MB
De laatste jaren heeft de wetenschap enorme stappen gezet op het vlak van darmen en darmflora. Het totale, genetisch vermogen van je bacteriën noemen we het microbioom. Dit genetisch vermogen bepaalt de functies en de interacties tussen darmflora en het lichaam. Door de enorme sprongen in de analyse van de darmflora is het wetenschappelijk inzicht én de impact van het microbioom op bijna alle lichaamsfuncties sterk geëvolueerd. Daarom hebben we Labotix MB ontwikkeld, onze hoogst gedoseerde en krachtigste formule op basis van darmbacteriën. Labotix MB werd door Belgische experts samengesteld door enerzijds zorgvuldig de bacteriële stammen te selecteren en anderzijds deze bacteriën te beschermen met een unieke, veilige en gepatenteerde technologie (DUOLAC). Dit zorgt voor een optimaal resultaat en garandeert dat 100x meer levende darmbacteriën hun bestemming bereiken.
Orgitan Fast
Orgitan Care
Orgitan Care is een uitzonderlijke samenstelling van 5 verschillende soorten melkzuurbacteriën met een unieke dubbele beschermlaag (DUOLAC). Deze bescherming garandeert dat 100 x meer levende melkzuurbacteriën hun doelbestemming bereiken. Dit zorgt voor een snel en optimaal effect.
Natural Energy - Labotix-packshot-COplus
Labotix CO Plus
Labotix CoPlus is een combinatie van een natuurlijk antibioticum, Berberine, en drie polyfenolen: Quercetine, Trans-resveratrolet en EGCG (min. 50%) extract van groene thee.

Verschillende oplossingen voor de darmbacteriën

 • Gerichte ondersteuning van de darmbacteriën bij bv. tekorten of onevenwichten.

 • Dagelijks onderhoud van de darmbacteriën

 • Specifiek ondersteuning op reis

 • Postbiotica (bacteriocines) bij buikloop

 • Ter ondersteuning en bescherming van het metabolisme 

Expertise voor darmen & darmflora

Natural Energy - Labotix Co
Labotix CO
De wetenschap heeft enorme stappen gezet op vlak van de kennis van de darmflora. Meer dan 15 jaar geleden ontdekten wetenschappers Akkermansia muciniphila. Ze ontdekten dat mensen met metabole aandoeningen zoals overgewicht, obesitas, diabetes en een ontregeld vetmetabolisme een verlaagde hoeveelheid van deze Akkermansia bacteriën in hun darmflora hebben. De typisch Westerse levensstijl zou mee aan de basis liggen van deze verlaagde aanwezigheid. Labotix Co is ontwikkeld als actieve ondersteuning voor Akkermansia muciniphila.
Orgitan Fast
Orgitan Fast
Op zoek naar een snelle oplossing bij buikloop? Orgitan FAST bevat 4 verschillende soorten melkzuurbacteriën en een uniek bacteriocine Prolac-T. De melkzuurbacteriën worden beschermd door een unieke dubbele beschermlaag. Deze unieke bescherming garandeert 100x meer levende melkzuurbacteriën die hun doelbestemming bereiken voor een snelle werking.
Natural Energy - Flora Balance Dry
Flora Balance Dry
Flora balance dry is een acido-resistent pre- en probioticum dat zorgt voor een evenwichtige darmflora en een goede werking van de gastro-intestinale tractus.

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Orgitan
Natural Energy
Bioradix
Silix
Alpine
MagneBplusD