Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina

Mentaal welzijn

In de huidige samenleving staat iedereen continu onder een verhoogde druk. Meer en meer mensen ervaren stress, vermoeidheid, slaapproblemen, fysieke en mentale uitputting, burn-out en depressie... 
Wij helpen je mentaal welzijn en lichaam zowel proactief als actief ondersteunen   

Staat jouw mentaal welzijn onder druk?

  •  gebrek aan energie?
  •  prikkelbaar?
  •  gestresseerd?
  •  opgejaagd ?

  •  slaapproblemen?

  •  uitgeput?

  •  zwaar gemoed ?

.

Producten ter ondersteuning van de mentale gezondheid

Natural Energy - Stress Complex
Stress Complex
Stress Complex werd zorgvuldig samengesteld om je optimaal te ondersteunen tijdens stressvolle periodes(1).

De juiste voedingssupplementen in elke fase van stressbelasting of mentale ondersteuning.


Wat is de impact van stress op jouw energieniveau?


Doe hier zelf de test.Je hebt je stressbelasting onder controle.

Je lichaam en geest zijn momenteel nog voldoende gewapend tegen de dagelijkse stressprikkels. Het blijft wel van belang om je fysiek én mentaal welzijn verder te bewaken.

Aanbevolen ondersteuning:

Proactief je lichaam ondersteunen, doe je best met een natuurlijk voedingssupplement.

Heb je even een energiedip, dan is een energy drink of oppepper geen slimme keuze. Oppeppers verhogen tijdelijk je energiepeil maar putten op lange termijn je lichaam verder uit en ondermijnen de gezondheid op langere termijn. Kies daarom voor een kwaliteitsvol voedingssupplement om je lichamelijke en mentale energie duurzaam te ondersteunen zonder gewenning en zonder terugval.

Je hebt last van een verhoogde stressbelasting.

Je staat op een kantelpunt waarbij het belangrijk is om je mentaal & fysiek welzijn te bewaken en op de juiste manier te ondersteunen. 

Zorg dat stress je leven niet overneemt. 

Aanbevolen ondersteuning: 

Kies voor voedingssupplementen met Magnesium en Vitamines B om je stressweerstand te verhogen en de negatieve gevolgen van stress op je energiepeil op te vangen.  


De dagelijkse stressbelasting heeft je energiepeil in de greep!

Je lichaam en geest staan al geruime tijd onder spanning en de limieten van je normale stressweerstand worden bijna continu overschreden.

Aanbevolen ondersteuning

Ondersteun je lichaam met een combinatie van adaptogene planten en herwin de controle over je eigen, natuurlijke energiepeil. Reken op een periode van minstens 3 maand om je lichaam terug volledig in balans te brengen.

Slaapproblemen

1 op 5 Belgen heeft last van slaapproblemen: moeite om in te slapen, problemen met doorslapen of te vroeg wakker worden. Jaarlijks worden bijna 6.000.000 zware slaapmiddelen verkocht. De meesten helpen tijdelijk en geven een hoog risico op gewenning. Er bestaan echter kwalitatieve supplementen die de normale slaapcyclus ondersteunen zodat jij je natuurlijk slaapritme terugvindt. 

Zwaar gemoed of donkere gedachten?


Het wordt allemaal te veel en ‘s morgens ontbreekt alle wilskracht... het kan iedereen overeenkomen. Een goede voeding en de juiste ondersteuning vormen dan een belangrijke basis waar je op kan bouwen.

Wanneer je langer dan 2 weken last hebt van een zwaar gemoed of donkere gedachten, bespreek dit zeker met een gezondheidsprofessional zodat deze je optimaal kan begeleiden.

Producten ter ondersteuning van de mentale gezondheid

Natural Energy - Stress Complex
Stress Complex
Stress Complex werd zorgvuldig samengesteld om je optimaal te ondersteunen tijdens stressvolle periodes(1).
MagneBplusD 120 caps
MagneBplusD
Magnesium en Vitamine D behoren tot de meest voorkomende nutritionele tekorten in de Westerse wereld. Tekorten aan deze essentiële nutriënten hebben een grote impact op je dagelijks functioneren. MagneBplusD combineert al het goede van Magnesium, vitamine D en vitamines B in 1 unieke en krachtige tablet. Zo krijgt jouw lichaam de noodzakelijke dagelijkse vitaminen en mineralen om optimaal te functioneren.

Wat is de impact van stress op jouw energieniveau?


Doe hier zelf de test.Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
MagneBplusD
Silix
Alpine
Natural Energy
Orgitan
Bioradix