Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina

Gratis levering vanaf €30

Belgische Topkwaliteit

Geleverd waar jij wil

L-tryptofaan is een essentieel aminozuur, het lichaam kan dit niet zelf aanmaken en is aangewezen op de voeding om voldoende op te nemen. L-tryptofaan wordt in het lichaam omgezet in de neurotransmitter Serotonine en in Melatonine. Serotonine en Melatonine hebben een belangrijke invloed op de stemming, zelfvertrouwen, slaap, emotie, seksuele activiteit en eetlust.

Voor een efficiënte omzetting van L-tryptofaan naar Serotonine en Melatonine zijn Vitamine B6 (Pyridoxine) en B3 (Niacine) nodig als co-factor. Bij tekorten van deze nutriënten wordt L-tryptofaan het beste met Natural Energy Vitamine B complex® gecombineerd.
2x1 tablet per dag net vóór het slapengaan.
Tekorten aan L-tryptofaan, Serotonine of Melatonine
Bij de inname van MAO-remmers is het gebruik van L-tryptofaan gecontra-indiceerd. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.

Informeer bij een gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.
Bewaren op een droge, donkere en koele (< 25°C) plaats.
Ingrediënten per 2 tabletten:
L-tryptofaan 1000mg, Vulstoffen (Microkristallijne cellulose, Dicalciumfosfaat), Stabilisator (Polyvinylpyrrolidon), Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide)

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Orgitan
Natural Energy
Bioradix
Alpine
Silix
MagneBplusD