Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina

Gratis levering vanaf €30

Belgische Topkwaliteit

Geleverd waar jij wil

Magnesium is een van de belangrijkste mineralen voor ons lichaam. Het speelt een rol in de celdeling(4), de aanmaak van energie(3), de werking van de spieren(1) waartoe ook de hartspier behoort en de controle van zenuwprikkels(5). Magnesium is voornamelijk terug te vinden in de cellen.
Liquid Magnesium D3+ is een hoogwaardige combinatie van vloeibare organische magnesiumzouten. Een belangrijk bestanddeel van Liquid Magnesium D3+ is magnesium glycero¬fosfaat. In tegenstelling tot andere magnesiumvormen die maag- en darmstoornissen kunnen veroorzaken, wordt magnesium glycerofosfaat beter verdragen door maag en darmen. Dit garandeert een optimaal en snel effect.
Liquid Magnesium D3+ is een complete formule die wordt aangevuld met Vitamine D3. Magnesium en Vitamine D3 gaan hand in hand en versterken elkaars werking. De B-vitamines B6-B9-B12 ondersteunen het effect van Magnesium met betrekking tot de vermindering van vermoeidheid. Taurine zorgt dat de Magnesium in onze cellen opgeslagen blijft.
Liquid Magnesium D3+ biedt alle voordelen van een vloeibaar magnesiumsupplement. De vloeibare vorm zorgt voor een optimale opneembaarheid. In vergelijking met tablet¬ten is Liquid Magnesium D3+ makkelijker inneembaar voor kinderen en personen met slikproblemen. Personen die veel genees¬middelen innemen ervaren duidelijk het gebruikscomfort van een vloeibaar supplement. Ook de individuele doseerbaarheid is een grote troef.

1x15ml per dag bij de maaltijd. In te nemen met behulp van de doseerdop.

Schudden vóór gebruik. Na opening binnen 12 weken opgebruiken.
  • Magnesiumtekorten
  • Voor sporters
  • Voor een goede spierwerking en soepele spieren(1)
  • Bij vermoeidheid(2)
  • Bij intense inspanningen(3)
(1) Magnesium draagt bij tot de normale werking van de spieren en Vitamine D ondersteunt de instandhouding van de spierwerking.
(2) Magnesium draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
(3) Magnesium draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme
(4) Magnesium speelt een rol in het celdelingsproces
(5) Magnesium draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.

Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.
Te bewaren op een droge plaats, op kamertemperatuur en buiten directe invloed van de zon.
Ingrediënten:
Water, Magnesium-L-pidolaat, Magnesiumglycerofosfaat, Taurine, Vitamine B6 (Pyridoxal-5'-fosfaat), Foliumzuur (Calcium-L-methylfolaat), Vitamine D3 (Cholecalciferol), Vitamine B12 (Hydroxocobalamine), Natuurlijk sinaasappelaroma, Conserveermiddel (Kaliumsorbaat), Stabilisator (Guarpitmeel), Zuurteregelaar (Citroenzuur), Zoetstof (Steviolglycosiden uit Stevia).

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Orgitan
Natural Energy
Bioradix
Alpine
Silix
MagneBplusD