Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina

Gratis levering vanaf €30

Belgische Topkwaliteit

Geleverd waar jij wil

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bacteriën een belangrijke rol spelen in ons leven. Wetenschappers kijken met veel interesse naar de rol die de bacteriën spelen ter ondersteuning van een goede gezondheid. In onze darmen vinden we procentueel de meeste en de grootste verscheidenheid aan bacteriën terug.
Wetenschappers beschrijven ondertussen ook de gunstige effecten van Levende Melkzuurbacteriën en Bifidobacteriën. Deze Micro-organismen zijn echter zeer kwetsbaar en hun overlevingskansen worden beperkt door omgevingsfactoren zoals hoge temperatuur of vochtigheid en na het inslikken door maagzuur, galzouten en verteringsenzymes.
ORGITAN® CARE* bevat een mix van vijf soorten levende Melkzuurbacteriën en Bifidobacteriën voor een optimale dosering. Via de gepatenteerde DUOLAC technologie werden de levende Micro-organismen van ORGITAN® CARE* voorzien van een dubbele beschermlaag. De eerste laag beschermt de levende Micro-organismen tegen galzouten en maag¬zuur. Deze unieke matrix beschermt tegen maagzuur en galzouten en zorgt dat 100x meer Micro-organsimen levend hun doelbestemming bereiken. De tweede laag beschermt de levende Micro-organismen tegen de omgevingsfactoren. De producten in het gamma van Orgitan garanderen de levensvatbaarheid van de Melkzuurbacteriën en Bifidobacteriën tot het einde van de gebruikstermijn.
Orgitan: Enkel de beste kwaliteit zorgt voor 100 x meer levende bacteriën !

Neem 1 kauwtablet per dag of zoals aanbevolen.
  • Dagelijkse aanvulling van gunstige melkzuurbacteriën
  • Kan gebruikt worden bij Antibiotica, lavementen en laxeermiddelen

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Bij kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.
Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.
Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.
Overmatig gebruik kan een laxerend effect hebben.

Bewaren in de originele verpakking (met zakje silicaat) op een droge, donkere en koele plaats (bij voorkeur niet boven de 25°C).

De pot onmiddellijk goed sluiten na gebruik.
INGREDIENTEN (in 1 tablet)

Zoetstof (Isomalt), Sacharose, Fructo-oligosachariden (FOS), Vulstof (Microkristallijne cellulose), Aroma (Ananas), Vitamine C (L-ascorbinezuur), Lactobacillus acidophilus CBT LA1, Streptococcus thermophilus CBT ST3, Bifidobacterium lactis CBT BL3, Bifidobacterium longum CBT BG7, Lactobacillus rhamnosus CBT LR5, Antiklontermiddel (Magnesiumstearaat), Vulstof (Hydroxypropylmethylcellulose)
Waarschuwing: Kan sporen van melk en/of soja bevatten
*Care : Vitamine C draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. 

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Orgitan
Natural Energy
Bioradix
Alpine
Silix
MagneBplusD