Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina

Gratis levering vanaf €30

Belgische Topkwaliteit

Geleverd waar jij wil

De darmbacteriën dragen bij tot een goede spijsvertering maar hebben ook een cruciale rol in de transit van de voeding door het menselijke spijsverteringskanaal. Bij buikloop is deze transit korter dan normaal waardoor de ontlasting dun en waterig wordt. Meestal ligt de overmatige aanwezigheid van bepaalde virussen, bacteriën of gifstoffen in de darmen aan de basis.

Op zoek naar een snelle oplossing? Orgitan FAST bevat 4 verschillende soorten melkzuurbacteriën (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus
plantarum) en een uniek bacteriocine Prolac-T.

De melkzuurbacteriën in Orgitan FAST worden beschermd door een unieke dubbele beschermlaag. Via deze gepatenteerde technologie worden de levende melkzuurbacteriën van een dubbele beschermlaag voorzien. De eerste laag beschermt de levende melkzuurbacteriën tegen galzouten en maag¬zuur. Een unieke en pH afhankelijke peptide/proteïne matrix levert 100x meer bacteriën levend af op de doelbestemming. De tweede laag bestaat uit een polysaccharide matrix die de levende melkzuurbacteriën beschermt tegen vochtigheid, temperatuur en mechanische druk, dit garandeert de overleving van de bacteriën tijdens transport en stockage tot de inname.

Orgitan FAST garandeert 100x meer levende bacteriën die hun doelbestemming bereiken voor een snelle oplossing bij buikloop.

Neem 2 kauwtabletten per dag, gedurende 3 dagen, of zoals aanbevolen.
Bij buikloop
o Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
o Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
o Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
o Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.
o Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.
o Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Bewaren in de originele verpakking en bij voorkeur niet boven de 25°C. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Streptococcus thermophilus 9,2 x 108 CFU
Lactobacillus acidophilus 9,2 x 108 CFU
Bifidobacterium lactis 9,2 x 108 CFU
Lactobacillus plantarum 1,4 x 109 CFU
Prolac-T (tyndalised Lactobacillus acidophilus) 680mg

Zoetstoffen : Isomalt, Sorbitol, Xylitol, Sucralose; Antiklontermiddel : Magnesiumstearaat; Aroma : Ananas, Antioxidant : Ascorbinezuur.

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Orgitan
Natural Energy
Bioradix
Alpine
Silix
MagneBplusD