Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina

Labo-onderzoeken & OligoScan

Labo-onderzoeken


"Dokter, ik voel me de laatste tijd niet goed."

Medische professionals krijgen meer en meer patiënten met vage klachten over de vloer. Het is niet altijd direct duidelijk wat aan de basis ligt van deze klachten en klassieke analyses bieden vaak geen pasklare oplossingen voor je patiënt.

De basis voor onze aanpak is terug te vinden in de kracht van alle natuurlijke processen en reacties van het menselijk lichaam: onze natuurlijke biochemie.

Wij helpen je om een nieuwe toolbox met bestaande en aanvullende analyses te ontwikkelen, afgestemd op de specifieke problemen van je patiënten.

Via aanvullende analyses bij labo’s gespecialiseerd in functionele, biologische onderzoeken leren we hoe je actief de natuurlijke en wonderbaarlijke biochemie van je patiënt verbetert en preventief leert beschermen. 

Preventieve, functionele, biologische labo-onderzoeken

  • basis analyses: vetzuurprofiel, specifieke mineraal -en vitamine-analyses, hormonale balans en anti-oxydatieve status
  • specifieke analyses: de gezondheid van het centrale zenuwstelsel, de analyse van het microbioom, controle van voedingsintoleranties...

Een aantal van deze analyses kunnen door alle verschillende gezondheidsprofessionals aangevraagd worden.  

Medische analyses

  • bloedanalyse
  • urineonderzoek
  • stoelgangonderzoek
  • genetische swabs
  • speekselanalyse 

OligoScan

Nutritionele analyse

De OligoScan is een compact toestel dat je in 1 minuut vertelt wat je nutritionele balans is via een meeting in de huidcellen van je patiënt.

Labophar organiseert full service OligoScan-sessies in je praktijk of apotheek. We voorzien een toestel en een professionele adviseur, jij nodigt enkel nog je klanten of patiënten uit. Je kan via ons ook een OligoScan aankopen. 

De oplossingen van Labophar  

Het menselijk lichaam is een complex organisme waarbij alle puzzelstukjes juist moeten zitten om optimaal te kunnen functioneren. Daarom geloven wij in een 360° aanpak van de gezondheid. Op die manier worden de juiste duurzame oplossingen zorgvuldig geselecteerd op maat van jouw gezondheidsdoelen.
Mentale gezondheid

In de huidige samenleving staat iedereen continu onder een verhoogde druk. Meer en meer mensen ervaren stress, vermoeidheid, slaapproblemen, fysieke en mentale uitputting, burnout en depressie...

Wij helpen je mentaal welzijn en lichaam zowel proactief als actief ondersteunen met Natural Energy. 

Lees meer
Darmen en darmflora

De laatste jaren heeft de wetenschap enorme stappen gezet op het vlak van darmen en darmflora. Meer en meer onderzoek toont aan dat de darmbacteriën talrijke interacties aangaan met verschillende lichaamsfuncties.

Orgitan en Labotix focussen op een brede en gerichte ondersteuning van de darmbacteriën. Door het gebruik van de juiste ingrediënten bevorderen we de juiste darmbacteriën voor optimale resultaten.   

Lees meer
Soepel bewegen
Bewegen en een optimale gezondheid gaan hand in hand.
Labophar wil iedereen soepel laten bewegen. Op elke leeftijd en ongeacht of je nu een fervent sporter bent of gewoon zorgeloos wil blijven bewegen. Met Silix ontwikkelden we oplossingen om actief jouw gewrichten, botten, pezen, spieren en ligamenten te ondersteunen.
Lees meer
Preventie

Beter voorkomen dan genezen is een aloud en bekend spreekwoord.

Ook vandaag blijft dit meer dan ooit van toepassing.

Labophar focust meer en meer op het preventief beschermen van ons lichaam en de verschillende lichaamsfuncties op het vlak van immuniteit, healthy aging, ondersteuning bij overgevoeligheden, gehoorbescherming en ondersteuning van lichaamszuivering. 

Lees meer
Nutritionele tekorten

Vitamines, mineralen en onverzadigde vetzuren zijn essentieel voor een optimale gezondheid.

Meer en meer mensen hebben vandaag te kampen met matige tot ernstige nutritionele tekorten die de gezondheid onder druk zetten

Bij Labophar ondersteunen we gericht nutritionele tekorten met MagneBplusD en Natural Energy. 

Lees meer

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Silix
Natural Energy
Bioradix
MagneBplusD
Orgitan