Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina

Gratis levering vanaf €30

Belgische Topkwaliteit

Geleverd waar jij wil

Labophar: supporter van sterke merken !

Bij Labophar zijn we er rotsvast van overtuigd dat iedereen in staat is om zijn of haar doelen te bereiken.
Het menselijk lichaam is een natuurlijk wonder dat mits de juiste ondersteuning zijn volledig potentieel kan ontplooien. De voeding en aanvulling met de juiste voedingsstoffen vormen hiervoor de basis.
Daarom ontwikkelt een team van artsen en apothekers sterke merken op maat van jouw behoeften en jouw gezondheidsdoelstellingen.
We streven ten alle tijde naar de juiste combinatie van voedingsstoffen in de juiste dosis voor een optimaal en veilig effect.

Onze Merken   

Silix
Silicium, de ontbrekende schakel.
Silix is een 100% Belgische innovatie gespecialiseerd in bioactief Silicium met de hoogste opneembaarheid in vloeibare vorm, in lichaamsgels en nu ook in capsule vorm. Het bioactieve Silicium vormt de basis van onze unieke combinaties en zorgt voor een optimaal effect zodat u de kracht van Silicium optimaal kan benutten. 
Lees meer
Natural Energy
Natural Energy is een sterk Belgische merk, opgericht door de Belgische Dokter en orthomoleculair expert Peter Aelbrecht. Natural Energy staat voor meer dan 30 jaar aan medische ervaring met een specifieke focus op het verbeteren van de levenskwaliteit en optimale gezondheid.
Natural Energy werd opgericht als antwoord op het stijgend aantal chronische aandoeningen in onze maatschappij en de toename van energie-gerelateerde klachten gelinkt aan stress, depressie, burn-out,…
Via het uitgebreid gamma voedingssupplementen kunnen we een specifieke oplossing bieden op maat van jouw lichaam en wat jouw lichaam nodig heeft om terug optimaal te blijven functioneren. 
Lees meer
MagneBplusD
Magnesium en Vitamine D behoren tot de meest voorkomende nutritionele tekorten in de Westerse wereld. Tekorten aan deze essentiële nutriënten hebben een grote impact op je dagelijks functioneren. MagneBplusD combineert al het goede van Magnesium, vitamine D en vitamines B in 1 unieke en krachtige tablet. Zo krijgt jouw lichaam de noodzakelijke dagelijkse vitaminen en mineralen om optimaal te functioneren.  
Lees meer
Bioradix
40 jaar lang ontwikkelde apotheker en antropoloog Raf Willaert gezondheidsoplossingen in harmonie met de natuur. En die traditie van Belgische hoogwaardige voedingssuplementen zetten we graag verder.
Bij Bioradix leggen we ons toe op kwaliteitsvolle plantenextracten, koudgeperste oliën in plantaardige capsules, nutraceuticals, en bio-actieve verzorgingsproducten.
Meer dan 40 jaar ervaring samen met eeuwenoude tradities en hedendaagse wetenschappelijke kennis vormen de basis van het Bioradix- productenportfolio. 
Lees meer
Alpine
Alpine is een autoriteit in de wereld van de oordopjes en biedt een uitgebreid gamma met specifieke filters aangepast aan elke situatie en aan jouw behoeften. Alpine heeft voor elke situatie een oordop om je gehoor maximaal te beschermen.
Zowel muzikanten, klussers, kinderen, reizigers, watersporters, uitgaanspubliek, motorrijders en mensen met slaapproblemen kunnen rekenen op de oordopjes van Alpine
Gehoorbeschadiging is onomkeerbaar en te veel lawaai kan leiden tot lawaaidoofheid, oververmoeidheid, concentratieverlies, hoge bloeddruk, stress en hoofdpijn.
De oordoppen van Alpine filteren het schadelijke geluid, beschermen de oren maar zorgen dat normale conversaties wel kunnen plaatsvinden.  
Lees meer
Orgitan
Orgitan is een Belgisch merk dat ontwikkeld is door experts in darmflora op basis van levende melkzuurbacteriën met een unieke en gepatenteerde dubbele beschermlaag. Dankzij deze unieke bescherming levert Orgitan 100x meer levende darmbacteriën vergeleken met niet beschermende klassieke capsules en tabletten voor een optimale werking.
De laatste jaren zijn de wetenschappelijke inzichten in de interacties tussen darmbacteriën en het menselijk lichaam enorm gegroeid. Daarom ontwikkelen we bij Labophar met Orgitan unieke combinaties van levende melkzuurbacteriën die snel werken zonder nadelige bijwerkingen. 
Lees meer
B+pharma
Sinds 2018 maakt B+pharma volwaardig deel uit van Labophar.
Het uitzonderlijke DNA van B+pharma, de gedrevenheid door een bekwaam team met een passie voor kwalitatieve, innoverende voedingssupplementen met hoge efficiëntie zet zich ook in 2021 verder en maakt de voedingssupplementen erg geliefd. Zowel bij apothekers als bij consumenten die gezondheid en kwaliteit hoog in het vaandel dragen.
Lees meer
Vitalens
Vitalens is ons gamma van multifunctionele en super hydraterende oplossingen voor zachte contactlenzen. Het is een steriele, isotonische en harmoniserende oplossing, samengesteld uit de meest efficiënte bestandsdelen voor het dagelijks onderhoud van je contactlenzen.
De All-in-one formule van onze Vitalens-lenzenvloeistof reinigt, spoelt, ontsmet, hydrateert en lubrifieert.
Vitalens zorgt voor een gemakkelijk onderhoud van je contactlenzen voor je dagelijks comfort.
Lees meer
LabArt
Laboratoire Artisanal ontwikkelt een selectief uitgekozen gamma voedingssupplementen op maat van uw kwalitatieve raadgeving en op maat van uw hedendaagse noden.
Een team van dynamische artsen en apothekers stellen onze formules ‘secundum artem’ samen op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten en met het oog op veiligheid, werkzaamheid en de behoeften van uw patiënten.
Laboratoire Artisanal biedt uw apotheek verbeterde en gebruiksvriendelijke voedingssupplementen die passen bij de kwaliteit van uw raadgeving.
Lees meer

Labophar: supporter van sterke merken!

Labophar staat altijd garant voor de kwaliteit en de veiligheid van elk merk. Labophar is uw kwaliteitslabel voor hoogwaardige, werkzame en veilige voedingssupplementen. 

Altijd op de hoogte
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy *
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem