Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina
DETOX
Een detoxkuur zorgt ervoor dat je lichaam gereinigd wordt van alle opgestapelde, schadelijke stoffen, zodat je je weer gezonder voelt en de wereld opnieuw vol energie tegemoet kunt treden. Het biedt een boost voor je levensstijl om je lichaam te helpen, in combinatie met een gezonde voeding en een dagelijkse portie bewegen.

HET BELANG VAN DETOXEN

DETOXEN BETEKENT LETTERLIJK ONTGIFTEN.

Onze westerse levensstijl en omgeving zetten ons lichaam dagelijks onder druk. Niet alleen door onze voeding, alcohol, tussendoortjes en zoete desserts. Ook de dagelijkse stress, slaapgebrek, cosmetica en milieuvervuiling in combinatie met een sedentaire levensstijl kunnen ons lichaam uit balans brengen.


DE TOL VAN ONZE LEVENSSTIJL

Gelukkig kan het lichaam zelf veel stoffen afbreken en verwijderen. De levensstijl van veel mensen zorgt er tegenwoordig echter voor dat zij een overdaad aan dergelijke stoffen binnenkrijgen, die het lichaam niet meer allemaal zelf weggewerkt krijgt. Eerst blijven er minieme hoeveelheden achter, maar na verloop van tijd stapelen al die giftige stoffen zich op in je lichaam. Dan kun je je geleidelijk aan moe en futloos beginnen voelen.

DETOXEN OM OPNIEUW MEER ENERGIE TE KRIJGEN

Daarom is het goed om regelmatig bewust te detoxen. Dit zorgt ervoor dat je lichaam gereinigd wordt van alle opgestapelde, schadelijke stoffen, zodat je je weer gezonder voelt en de wereld opnieuw vol energie tegemoet kunt treden.

Ontdek onze oplossingen voor detoxen

Ga voor een natuurlijke & diepgaande reiniging

Bioradix Detox 1 biotoop 101
Detox 1 - Botanical 101
Op basis van totaal extracten van planten: voedingssupplement op basis van Paardenbloem, Maarts viooltje, Grote brandnetel, Kweek.
Bioradix Detox 2 biotoop 103
Detox 2 - Botanical 103
Taraxacum officinale (paardenbloem) kan bijdragen tot de goede werking van de urinewegen. Orthosiphon stamineus (Javaanse nierthee) kan bijdragen tot de zuivering en de goede werking van de urinewegen. Zea mays (maïsstempels) kan bijdragen tot de goede werking van de urinewegen. Deze ingrediënten kunnen alle drie een positieve invloed op de goede werking van het urinewegstelsel hebben, een van de belangrijkste stelsels in het lichaam voor het verwerken van afvalstoffen.
Bioradix Detox 2 biotoop 103
Detox 3 - Biotoop 153
De drinkbare oplossing Detox 3 – Botanical 153 bevat: Cynara scolymus L. (artisjok) kan de werking van de lever ondersteunen, de vertering verbeteren en de zuivering van het lichaam bevorderen. Taraxacum officinale (paardenbloem) kan bijdragen tot de goede werking van de lever, het spijsverteringsstelsel en het urinewegstelsel. Orthosiphon stamineus (Javaanse nierthee) kan bijdragen tot de zuivering en de goede werking van de urinewegen.
Bioradix Digest biotoop 151
Digest - Biotoop 151
Artisjok, citroenmelisse, paardenbloem en het driekleurig viooltje zijn goed voor een normale darmfunctie.
Bioradix Energy biotoop 116
Energy - Biotoop 116
Versterkend: Ginseng heeft een positieve invloed op het uithoudingsvermogen
Bioradix Floradicol
Floradicol7
De darmbacteriën zijn noodzakelijk voor ons dagelijks functioneren. Melkzuurbacteriën spelen hierin een belangrijke rol. Floradicol-7 bevat 7 verschillende soorten melkzuurbacteriën van natuurlijke oorsprong die beschermd worden door een unieke dubbele beschermlaag. Dit garandeert 100x meer levende bacteriën die hun doelbestemming bereiken.
Bioradix Acidocontrol
Fytobalance Acido Control
Voor een optimale gezondheid dient de zuurtegraad van elk weefsel constant gehouden te worden. Intens fysieke activiteiten, proteïnediëten, hedendaagse voedingsgewoonten en stress maken dat overtollige zuren zich kunnen opstapelen in het lichaam. Weefselverzuring is dan het gevolg. Dit kan leiden tot stijve spieren en gewrichten en allerlei andere klachten. Ook een algemene demineralisatie van het lichaam doet zich dan voor.
Bioradix Femme Pro
Fytoleum Femme Pro
Fytoleum Femme Pro is een voedingssupplement met teunisbloem en bernagie-olie. Beide zijn belangrijke bronnen van natuurlijk gamma-linoleenzuur (GLA).GLA heeft in wetenschappelijk onderzoeken verschillende positieve effecten op het natuurlijke, vrouwelijke lichaam aangetoond.
Bioradix Multivitamineral
Fytoleum Multivitamineral duindoornolie
Fytoleum Multivitamineral bevat koudgeperste Duindoornolie. De Duindoornolie is rijk aan het zeer zeldzame Omega-7 vetzuur en is een natuurlijke bron van een zeer uitgebreid spectrum aan vitamines, mineralenen antioxidanten.

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Orgitan
Natural Energy
Bioradix
Silix
Alpine
MagneBplusD