Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina

FIT

Het Fit-gamma biedt producten die bijdragen aan een fit en actief leven door de ondersteuning van alles wat je lichaam nodig heeft om te bewegen. Hun positieve invloed op het bewegingsapparaat, de spieren en het metabolisme zorgen dat jij je fitter voelt tijdens je dagelijkse activiteiten

Ontdek het Fit-gamma

Bioradix Fytosil Flex
Fytosil Flex
Soepel bewegen. Alleen wanneer het moeilijk gaat, beseffen we hoe belangrijk het is. Fytosil Flex bevat organisch silicium, bio-geactiveerd Silicium, glucosamine, MSM en Grote Brandnetel om de gewrichten, spieren, ligamenten en pezen soepel te houden*.
Bioradix Actif Energy Plus
Fytoleum Actif Energy Plus
Fytoleum Actif Energy Plus geeft een verhoogde energieproductie door in al onze cellen de natuurlijke aanmaak van energie te optimaliseren. Hierdoor heeft het een positieve invloed op zowel de fysieke als de intellectuele prestaties: het zorgt voor het behoud van een heldere geest, vermindert spiervermoeidheid en bevordert het herstel. Fytoleum Actif Energy Plus geeft een zeer snel resultaat. Het is ideaal ter ondersteuning van sportinspanningen en voor een optimale vetverbranding. Fytoleum Actif Energy Plus beschermt het lichaam tegen afbraakproducten van het lichaam, zoals vrije radicalen, en is tevens de ideale beschermer voor hart en bloedvaten. Kurkuma is een veelzijdige natuurlijk plant die zorgt voor het behoud van gezonde cellen en weefsels.
Bioradix Energy biotoop 116
Energy - Biotoop 116
Versterkend: Ginseng heeft een positieve invloed op het uithoudingsvermogen

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Orgitan
Natural Energy
Bioradix
Silix
Alpine
MagneBplusD