Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina
IMMUNO
Het Immuno-gamma ondersteunt de verschillende aspecten van je immuunsysteem. Het is namelijk geen overbodige luxe om je immuniteit regelmatig een boost of een duwtje in de rug te geven.

Ontdek onze immuno oplossingen


Bioradix Multivitamineral
Fytoleum Multivitamineral duindoornolie
Fytoleum Multivitamineral bevat koudgeperste Duindoornolie. De Duindoornolie is rijk aan het zeer zeldzame Omega-7 vetzuur en is een natuurlijke bron van een zeer uitgebreid spectrum aan vitamines, mineralenen antioxidanten.
Bioradix Perilla Olie
Fytoleum Perilla
De koudgeperste olie van Fytoleum Perilla is een rijke bron aan alfa-linoleenzuur (Omega 3), een essentieel vetzuur voor het menselijk organisme. Dit essentiële vetzuur, kan niet door het lichaam zelf aangemaakt worden. We moeten het dus uit ons voedsel halen. Daarom is het noodzakelijk voor zowel jong als oud om een supplement in te nemen zoals Fytoleum Perilla.
Bioradix Respiratory Resistance -biotoop131
Respiratory & Resistance - Botanical 131
Respiratory & Resistance bevat enkel plantaardige actieve bestanddelen ter ondersteuning van sterke luchtwegen en de goede werking van het immuunsysteem. Raket helpt om vrijer te ademen en ondersteunt de werking van de luchtwegen. Rode zonnehoed versterkt de natuurlijke weerstand.

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Orgitan
Natural Energy
Bioradix
Silix
Alpine
MagneBplusD