Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina

B+PHARMA

B+pharma is het oorspronkelijke Belgische bedrijf die de sterke en innovatieve merken Silix, MagneBplusD, Orgitan en Alperill heeft ontwikkeld.


Sinds 2018 maakt B+pharma volwaardig deel uit van Labophar.
Het uitzonderlijke DNA van B+pharma, de gedrevenheid door een bekwaam team met een passie voor kwalitatieve, innoverende voedingssupplementen met hoge efficiëntie zet zich ook in 2021 verder en maakt de voedingssupplementen erg geliefd. Zowel bij apothekers als bij consumenten die gezondheid en kwaliteit hoog in het vaandel dragen.


In de kijker

Silix Hair Skin Nails
Silix Hair Skin Nails
Dankzij de combinatie van bio-actief en organisch Silicium, Zink, Selenium, Biotine, Hyaluronzuur en Collageen hydrolysaat wordt er bijgedragen tot de instandhouding van een normale huid, normaal haar en normale nagels. De actieve bestanddelen verminderen het haarverlies, huidveroudering en broze nagels van binnenuit. Hou je van jouw huid, haar en nagels? Dan is Silix Hair, Skin Nails jouw ontbrekende schakel.
Orgitan Immunity
Orgitan Immunity
De darmbacteriën spelen een cruciale rol in de goede werking van het immuunsysteem. Tijdens het verouderingsproces, door inname van bepaalde geneesmiddelen of een ongezonde levensstijl verandert de samenstelling van de darmbacteriën. Orgitan Immunity versterkt het immuunsysteem dankzij de aanwezigheid van vitamine C. Deze unieke formule is versterkt met 4 natuurlijke melkzuurbacteriën met een unieke dubbele bescherming. Deze unieke dubbele bescherming garandeert dat de melkzuurbacteriën hun doelbestemming kunnen bereiken.
Bioradix Liquid Magnesium D3+
Liquid Magnesium D3+
Liquid Magnesium D3+, een innoverende formu­le van vloeibaar magnesium, zorgt ervoor dat je steeds de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid magnesium binnenkrijgt. Zo verklein je de kans op een magnesium tekort wat een negatieve in­ vloed heeft op de energieproductie en de spie­ren.

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Silix
Natural Energy
Bioradix
MagneBplusD
Orgitan