Gratis verzending vanaf €50 | Ontdek hier onze producten
Naar de startpagina
Haal het maximum uit je dag!

MagneBplusD


Je dagelijkse dosis magnesium & vitamine D om het maximum uit je dag te halen. 

Magnesium en Vitamine D behoren tot de meest voorkomende nutritionele tekorten in de Westerse wereld. Tekorten aan deze essentiële nutriënten hebben een grote impact op je dagelijks functioneren. MagneBplusD combineert al het goede van Magnesium, vitamine D en vitamines B in 1 unieke en krachtige tablet. Zo krijgt jouw lichaam de noodzakelijke dagelijkse vitaminen en mineralen om optimaal te functioneren.  Voordelen MagneBplusD 

Waarom meer dan ooit, iedereen nood heeft aan MagneBplusD 

Meer energie en minder vermoeid
Verhoogde slaapkwaliteit
Minder stress & angst
Betere spierwerking en minder spierkrampen
Betere levenskwaliteit
Organische magnesium 

Producten in de kijker

MagneBplusD Femina 120 caps
MagneBplusD Femina New Formula
Elke vrouw heeft dagelijks nood aan Magnesium, Vitamine D en Vitamine B. Wij combineerden ze voor jou in 1 complete tablet aangevuld met Zink, Foliumzuur en Seleen. Bij tekorten vermindert je dagelijks functioneren. MagneBplusD Femina vult deze tekorten aan op maat van wat jouw lichaam nodig heeft om het maximale uit je dag te halen.
MagnebplusD liquid
MagneBplusD Liquid
Deze unieke, vloeibare formule garandeert naast een optimale vorm van magnesium bovendien ook de nodige vitamines B en vitamine D zodat alle essentiële reacties in het lichaam optimaal verlopen en het metabolisme optimaal functioneert.
MagneBplusD 120 caps
MagneBplusD
Magnesium en Vitamine D behoren tot de meest voorkomende nutritionele tekorten in de Westerse wereld. Tekorten aan deze essentiële nutriënten hebben een grote impact op je dagelijks functioneren. MagneBplusD combineert al het goede van Magnesium, vitamine D en vitamines B in 1 unieke en krachtige tablet. Zo krijgt jouw lichaam de noodzakelijke dagelijkse vitaminen en mineralen om optimaal te functioneren.

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Natural Energy
Orgitan
Bioradix
MagneBplusD
Silix