Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina
De natuur is onze wetenschap

NATURAL ENERGY

De natuur is onze wetenschap om jouw gezondheid te optimaliseren

Natural Energy is een sterk Belgische merk, opgericht door de Belgische Dokter en orthomoleculair expert Peter Aelbrecht. Natural Energy staat voor meer dan 30 jaar aan medische ervaring met een specifieke focus op het verbeteren van de levenskwaliteit en optimale gezondheid.
Natural Energy werd opgericht als antwoord op het stijgend aantal chronische aandoeningen in onze maatschappij en de toename van energie-gerelateerde klachten gelinkt aan stress, depressie, burn-out,…
Via het uitgebreid gamma voedingssupplementen kunnen we een specifieke oplossing bieden op maat van jouw lichaam en wat jouw lichaam nodig heeft om terug optimaal te blijven functioneren. 


In de kijker

Natural Energy - Stress Complex
Stress Complex
Stress Complex werd zorgvuldig samengesteld om je optimaal te ondersteunen tijdens stressvolle periodes(1).
Natural Energy - omega 3- omega 7 Balance
Omega 3 + 7 Balance
Omega 3 vetzuren behoren tot de essentiële vetzuren die bijdragen tot een optimale werking van het menselijk lichaam. Deze essentiële vetzuren moeten we uit de voeding halen en zijn onderdeel van een gezond voedingspatroon. Sommige onderzoeken naar het voedingspatroon in de Westerse wereld tonen aan dat de inname van deze essentiële vetzuren vaak niet in balans is. Omega 3 vetzuren hebben een structurele rol in de celmembranen van alle cellen in ons lichaam. Vooral EPA en DHA ondersteunen zo de werking van het hart(1), de ogen(2) en de hersenen(3). De waardevolle Omega 7 vetzuren uit Duindoornolie van koude persing vullen de gunstige werking van de Omega 3 vetzuren op vlak van de balans van het vetzuurprofiel aan. Vitamine E heeft een sterke anti-oxiderende werking in deze formule(4).

Ontdek ons aanbodOntdek meer

NATURAL ENERGY

Waarom u voor Natural Energy kiest

  • Natuurlijke en doeltreffende ingrediënten
  • Gezonder leven met een lichaam in balans
  • Aanvullen van mogelijke lichaamstekorten
  • Verhogen van de natuurlijke weerstand
  • Evenwichtiger metabolisme
  • Duurzame oplossing voor darmflora 

De oplossingen van Natural Energy  

Het menselijk lichaam is een complex organisme waarbij alle puzzelstukjes juist moeten zitten om optimaal te kunnen functioneren. Daarom geloven wij in een 360° aanpak van de gezondheid. Op die manier worden de juise duurzame oplossingen zorgvuldig geselecteerd op maat van jouw gezondheidsdoelen.
Mentale gezondheid

In de huidige samenleving staat iedereen continu onder een verhoogde druk. Meer en meer mensen ervaren stress, vermoeidheid, slaapproblemen, fysieke en mentale uitputting, burnout en depressie...

Wij helpen je mentaal welzijn en lichaam zowel proactief als actief ondersteunen met Natural Energy. 

Lees meer
Darmen en darmflora

De laatste jaren heeft de wetenschap enorme stappen gezet op het vlak van darmen en darmflora. Meer en meer onderzoek toont aan dat de darmbacteriën talrijke interacties aangaan met verschillende lichaamsfuncties.

Orgitan en Labotix focussen op een brede en gerichte ondersteuning van de darmbacteriën. Door het gebruik van de juiste ingrediënten bevorderen we de juiste darmbacteriën voor optimale resultaten.   

Lees meer
Soepel bewegen
Bewegen en een optimale gezondheid gaan hand in hand.
Labophar wil iedereen soepel laten bewegen. Op elke leeftijd en ongeacht of je nu een fervent sporter bent of gewoon zorgeloos wil blijven bewegen. Met Silix ontwikkelden we oplossingen om actief jouw gewrichten, botten, pezen, spieren en ligamenten te ondersteunen.
Lees meer
Preventie

Beter voorkomen dan genezen is een aloud en bekend spreekwoord.

Ook vandaag blijft dit meer dan ooit van toepassing.

Labophar focust meer en meer op het preventief beschermen van ons lichaam en de verschillende lichaamsfuncties op het vlak van immuniteit, healthy aging, ondersteuning bij overgevoeligheden, gehoorbescherming en ondersteuning van lichaamszuivering. 

Lees meer
Nutritionele tekorten

Vitamines, mineralen en onverzadigde vetzuren zijn essentieel voor een optimale gezondheid.

Meer en meer mensen hebben vandaag te kampen met matige tot ernstige nutritionele tekorten die de gezondheid onder druk zetten

Bij Labophar ondersteunen we gericht nutritionele tekorten met MagneBplusD en Natural Energy. 

Lees meer

De juiste voedingssupplementen in elke fase van stressbelasting of mentale ondersteuning.


Wat is de impact van stress op jouw energieniveau?


Doe hier zelf de test.Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Silix
Natural Energy
Bioradix
MagneBplusD
Orgitan