Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina

ORGITAN

Expertise in darmbacteriën. 

Orgitan is een Belgisch merk dat ontwikkeld is door experts in darmflora op basis van levende melkzuurbacteriën met een unieke en gepatenteerde dubbele beschermlaag. Dankzij deze unieke bescherming levert Orgitan 100x meer levende darmbacteriën vergeleken met niet beschermende klassieke capsules en tabletten voor een optimale werking.

De laatste jaren zijn de wetenschappelijke inzichten in de interacties tussen darmbacteriën en het menselijk lichaam enorm gegroeid. Daarom ontwikkelen we bij Labophar met Orgitan unieke combinaties van levende melkzuurbacteriën die snel werken zonder nadelige bijwerkingen.  

In de kijker

Orgitan Immunity
Orgitan Immunity
De darmbacteriën spelen een cruciale rol in de goede werking van het immuunsysteem. Tijdens het verouderingsproces, door inname van bepaalde geneesmiddelen of een ongezonde levensstijl verandert de samenstelling van de darmbacteriën. Orgitan Immunity versterkt het immuunsysteem dankzij de aanwezigheid van vitamine C. Deze unieke formule is versterkt met 4 natuurlijke melkzuurbacteriën met een unieke dubbele bescherming. Deze unieke dubbele bescherming garandeert dat de melkzuurbacteriën hun doelbestemming kunnen bereiken.
Orgitan Fast
Orgitan Fast
Op zoek naar een snelle oplossing bij buikloop? Orgitan FAST bevat 4 verschillende soorten melkzuurbacteriën en een uniek bacteriocine Prolac-T. De melkzuurbacteriën worden beschermd door een unieke dubbele beschermlaag. Deze unieke bescherming garandeert 100x meer levende melkzuurbacteriën die hun doelbestemming bereiken voor een snelle werking.
Orgitan Fast
Orgitan Care
Orgitan Care is een uitzonderlijke samenstelling van 5 verschillende soorten melkzuurbacteriën met een unieke dubbele beschermlaag (DUOLAC). Deze bescherming garandeert dat 100 x meer levende melkzuurbacteriën hun doelbestemming bereiken. Dit zorgt voor een snel en optimaal effect.
Orgitan Travel
Orgitan Travel
We gaan graag op reis. Lekker ontspannen, bezienswaardigheid en nieuwe culturen ontdekken maar ook proeven van de lokale keuken. Het maakt deel uit van een unieke reiservaring. Op reis komen we echter ook via eten en drinken in nauw contact met “buitenlandse” bacteriën, virussen en andere micro-organismen. Deze maken geen deel uit van de normale darmbacteriën en zijn in staat om reizigersbuikloop te veroorzaken. Orgitan TRAVEL bevat 5 verschillende soorten melkzuurbacteriën met een unieke dubbele bescherming. Deze garandeert 100x meer levende bacteriën die hun doelbestemming bereiken zodat jij van je reis kan genieten.

Ontdek ons aanbod

.


Ontdek meer

ORGITAN

Waarom u voor Orgitan kiest

  • unieke bescherming van de darmbacteriën
  • optimale werking: 100x meer levende darmbacteriën
  • geschikt voor dagelijks gebruik
  • aangepaste formules voor verschillende behoeften 

Waarom levende darmbacteriën zo belangrijk zijn

Levende darmbacteriën geraken beschadigd door omgevingsfactoren zoals temperatuur en vochtigheid en na inname door maagzuur en de normale spijsvertering. Hierdoor verliezen de darmbacteriën hun effect nog voor ze op hun bestemming aankomen.
Net daarom ontwikkelden Belgische experts in darmflora Orgitan met een unieke dubbele beschermlaag die de darmbacteriën beschermen tegen omgevingsfactoren, maagzuur en de normale spijsvertering. 100x meer levende bacteriën bereiken zo levend en onbeschadigd hun bestemming voor een optimaal effect. n.
Gelukkig ontwikkelden belgische experts daarom een dual coating die de probiotica beschermen zodat ze levend de darmflora kunnen bereiken om zo effectief het evenwicht in de darmflora te herstellen. 

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Silix
Natural Energy
Bioradix
MagneBplusD
Orgitan