Gratis levering vanaf €30
Naar de startpagina

Gratis levering vanaf €30

Belgische Topkwaliteit

Geleverd waar jij wil

De huidige maatschappij verwacht veel van ons lichaam en geest, we worden continu blootgesteld aan verschillende prikkels die we kunnen ervaren als druk of stress. Je eigen draagkracht bepaalt hoe goed je met deze druk of stress over weg kan.
Iedereen heeft wel eens last van een stressvolle periode, een deadline die je moet halen of intense periode. Druk of stress kunnen de behoefte aan belangrijke nutritionele stoffen zoals Magnesium en B-Vitaminen verhogen. Reken tijdens deze periodes op Stress Complex voor een extra aanvulling met Magnesium en een hoge dosis B-Vitaminen.
Een zéér waardevol nutriënt in STRESS COMPLEX is Magnesium, een mineraal waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het bijdraagt tot honderden lichaamsprocessen zoals een goede werking van het zenuwstelsel(5), de vermindering van vermoeidheid(3) en een goede gemoedstoestand(2).
Door de combinatie met een hoge dosis van de B-Vitaminen zoals Vitamine B1, B2, B6 en B12 wordt het effect van Magnesium ondersteund(4,5). Specifiek Vitamine B5 draagt bij tot de gezonde mentale prestatie waaronder de goede weerstand tegen stress(1). Foliumzuur of Vitamine B9 ondersteunt de normale psychologische functie waaronder de concentratie en het leervermogen(2).
Verder bevat Stress Complex ook nog Taurine, een stof die gevormd wordt uit L-Cysteïne en L-Methionine en van nature voorkomt in het lichaam.
De synergie tussen de ingrediënten in Stress Complex zorgen voor een optimaal resultaat en specifiek Vitamine B5 draagt bij tot de mentale ondersteuning zoals de weerstand tegen stress(1).
1. Vitamine B5 draagt bij tot normale mentale prestaties waaronder de weerstand tegen stress.
2. Magnesium, foliumzuur, vitamine B1, B6 en B12 dragen bij tot een normale psychologische functie waaronder een goede gemoedstoestand, concentratie en leervermogen.
3. Magnesium, foliumzuur, vitamine B2, B5, B6 en B12 dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
4. Magnesium, vitamine B1, B2, B5, B6 en B12 dragen bij tot een normaal energieleverend metabolisme.
5. Magnesium, Vitamine B1, B2, B6 en B12 ondersteunen de goede werking van het zenuwstelsel

2 capsule per dag, ‘s morgens bij het ontbijt.
  • Stressvolle periodes
  • Momenten met hoge werkdruk
  • Studenten
  • Vermoeidheid
  • Geestelijke inspanningen

Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.
Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar.
Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Bij kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.
Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.
Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies

Bewaren op een droge, donkere en koele (< 25°C) plaats.
Ingredienten per 2 plantaardige capsules

Plantaardige capsule (Hypromellose), Taurine 200mg, Magnesium (Magnesiumglycerofosfaat) 123,76mg (33% RI), Antiklontermiddelen (Magnesiumsilicaat, Magnesiumstearaat), Vulstof

(Microkristallijne Cellulose), Vitamine B1 (Thiamine HCL) 3,52mg (320% RI), Vitamine B5

(Calcium-D-pantothenaat) 3,4mg (56,67% RI), Vitamine B6 (Pyridoxine HCL) 3,28mg (234,29% RI), Vitamine B2 (Ribofl avine) 2mg (142,86% RI), Vitamine B12 (Methylcobalamine) 1.000mcg (40.000% RI), Vitamine M (Foliumzuur) 200mcg (100% RI)

RI: Referentie-innames

Een vraag of suggestie?

Kortrijksesteenweg 180 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
Orgitan
Natural Energy
Bioradix
Alpine
Silix
MagneBplusD